JIAIDO ATE bodywork

A JIAIDO Ate bodywork aktív meditáció. Fő célja a testben felhalmozódott érzelmi és mentális blokkok kioldása.

A tudatos érintés, a légzés és az aktív figyelem a testet ellazítja, az elmét pedig nyugalomba hozza, ami az ember természetes állapota. Ez a természetes állapot segíti a testi és szellemi egészség visszaállítását.

A kezeléseken való rendszeres részvétel lehetővé teszi, hogy jobban megismerjük önmagunkat mind testi, mind érzelmi, mind mentális szinten.

Az Ate bodywork a tudatosság felébresztésének eszköze és fejlesztésének módszere, így közvetlen út a kiegyensúlyozott belső állapothoz. A bodywork kezelések hozzásegítik a fogadó felet, hogy ellazult, nyugodt állapotban mentálisan éber maradjon. 

A módszer célja, hogy barátságba kerüljünk önmagunkkal, újjáépítsük és megerősítsük a kapcsolatot a saját lényünkkel. Az önmagunkkal való kapcsolat hatással van arra, ahogyan a világot látjuk és ahogyan viszonyulunk hozzá.

A kezelés menete:

A kezelés beszélgetéssel kezdődik. Első alkalommal átbeszéljük, hogy miben, milyen területen keresel segítséget az Ate módszerével, majd részletesebben ismertetjük a módszert. Készítünk egy kérdőívet, a fizikai állapotoddal és a mindennapi életeddel kapcsolatban. A JIAIDO Ate-ban nem összpontosítunk semmiféle elemzésre, minden kérdés a személyre szabott kezelési menet kialakításában segít. 

Ezután kezdetét veszi a kezelés maga. Igény szerint a test különböző területeivel foglalkozunk Vannak olyan kezelések, melyek egyes testrészt, például az arcot, a fejet, a hátat, vagy a hasi területet helyezik fókuszba, míg más esetekben az egész testen dolgozunk. A kezelés során a kéz különböző részeivel gyakorlunk nyomást az izmokra és a meridián pontokra. 

A kezelés többnyire a földön, tatamin zajlik. Egyes esetekben – fizikai állapottól vagy speciális területtől függően – masszázs asztalon vagy masszázs széken. Kényelmes póló és nadrág viselése ajánlott hozzá.

Bejelentkezés:
Lengyel Krisztina – lengyel.krisztina@jiaido.org 70 510 0861

Herczeg Judit – herczeg.judit@jiaido.org 30 466 3398